fbpx

Leraren Zijnsoriëntatie

Ronald van der Lee Zijnsorientatie

Ronald van de Lee

Mijn naam is Ronald van der Lee (1973). Ik ben Leraar Zijnsoriëntatie en ZO simpel is ZIJN is een leerruimte om je te trainen in het herinneren en belichamen van je altijd verlichte aard.

De afgelopen jaren ben ik diep geïnspireerd geraakt door Zijnsoriëntatie: een spiritueel pad van verlichte levenskunst. Door dit pad te lopen heb ik ervaren dat er een dimensie in mij is, die inherent gelukkig is en niet bepaald wordt door welke omstandigheden dan ook. Dat geluk is zo dichtbij dat we het vaak over het hoofd zien. Heel soms ervaren we het wel. Dat zijn vaak spontane momenten, waarin alles opeens lijkt te kloppen. Die momenten zijn over het algemeen heel zeldzaam. We vergeten ze dan ook weer als we in de mallemolen van ons drukke leven stappen en heel de dag van a naar b(eter) rennen.

Plaats:
Breda

School:
Zo Simpel is Zijn

Contact: 
06 – 234 506 66
ronald@zosimpeliszijn.nl

EVENEMENTEN VAN DEZE LERAAR/LERARES

ANDERE LERAREN UIT DEZELFDE PLAATS

Zijnsgeorienteerde meditatie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

© 2020 Zijnsoriëntatie

CONTACT
info@zijnsgeorienteerde-meditatie.info

Privacy statement

VOLG ONS OP