fbpx

Gezonde Zelfliefde | Zutphen

Contrescarp - Zutphen Contrescarp 15, Zutphen

Op 5 februari 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Suzanna van Boxem in Zutphen. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Gezonde Zelfliefde | Den Bosch

Kapel Claraklooster - Den Bosch Clarastraat 154, Den Bosch

Op 19 februari 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Natalja van de Louw in Den Bosch. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

€407

Gezonde Zelfliefde | Utrecht

Lange Nieuwstraat 3 - Utrecht Lange Nieuwstraat 3, Utrecht, Utrecht

Op 23 februari 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Irene Andriessen in Utrecht. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Gezonde Zelfliefde | Nijmegen

Dominicanenstraat - Nijmegen Dominicanenstraat 6, Nijmegen

Op 2 maart 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Jacqueline Vader in Nijmegen. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Gezonde Zelfliefde | Utrecht

Singelsteeg - Utrecht Singelsteeg 2, Utrecht

Op 1 april 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Cursus Gezonde Zelfliefde – Amsterdam Oud West

Bilderdijkkade - Amsterdam Bilderdijkkade 26 IV, Amsterdam

Op 12 april 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Jeroen de Bruin in Amsterdam Oud West. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!