fbpx

Evenementen

Cursussen, Kennismakings Workshops, Lezingen & Webinars

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 31 augustus 2022 geeft Liesbeth van der Heide een Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde in Utrecht. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie! De cursus Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen tussen de 20 en 30 jaar die op meditatieve wijze het verschil […]

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 6 september 2022 geeft Liesbeth van der Heide een Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde in Utrecht. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie! De cursus Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen tussen de 20 en 30 jaar die op meditatieve wijze het verschil […]

Cursus Gezonde Zelfliefde – Amsterdam Centrum

Spiritueel Centrum De Roos - Amsterdam Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, Amsterdam

Op 6 september 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Juliette Bonarius in Amsterdam Centrum. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 11 september 2022 geeft Tineke Holkema een Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde in Rotterdam. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie! De cursus Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde […]

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Leiden

Praktijk Jan van Hout - Leiden Jan van Houtkade 42, Leiden

Op 12 september 2022 geeft Tineke Holkema een Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde in Leiden. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie! De cursus Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen tussen de 20 en 30 jaar die op meditatieve wijze het verschil willen leren […]

Cursus Gezonde Zelfliefde – IJmuiden

Kanaalstraat - IJmuiden Kanaalstraat 257, IJmuiden

Op 13 september 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Jessica van Doorn in IJmuiden. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Cursus Gezonde Zelfliefde – Eindhoven

Metrust - Gerwen Laar 47, Gerwen

Op 16 september 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Paula van de Ven in Eindhoven. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Cursus Gezonde Zelfliefde – Eindhoven

Centrum voor verlicht leven - Eindhoven P.Czn Hooftlaan 14, Eindhoven

Op 18 september 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Hilde Bosman in Eindhoven. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Cursus Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 21 september 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Cursus Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Singelsteeg - Utrecht Singelsteeg 2, Utrecht

Op 30 september 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Irene Andriessen in Utrecht. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht

Op 1 oktober 2022 geeft Liesbeth van der Heide een Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde in Utrecht. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie! De cursus Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen tussen de 20 en 30 jaar die op meditatieve wijze het verschil […]

Cursus Gezonde Zelfliefde – Rotterdam

Katendrecht - Rotterdam Rotterdam

Op 9 oktober 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Tineke Holkema in Rotterdam. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Cursus Gezonde Zelfliefde – Leiden

Praktijk Jan van Hout - Leiden Jan van Houtkade 42, Leiden

Op 10 oktober 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Tineke Holkema in Leiden. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

Training Gezonde Zelfliefde – Rotterdam

Yogastudio Isabelle Plomp - Rotterdam Veerlaan 70, Rotterdam

10-Daagse Training Gezonde Zelfliefde

Net als de cursus Gezonde Zelfliefde is de training gestoeld op het boek Gezonde Zelfliefde van Hans Knibbe. Veel van wat je hebt geleerd en beoefend in de cursus komt terug, maar nu aangevuld met inzichten en oefeningen die een verdieping en verrijking zijn voor je beoefening van Gezonde Zelfliefde. Er is veel aandacht voor het blijvend en vertrouwend rusten in je basis bij dagelijkse situaties. In de cursus is deze vaardigheid geïntroduceerd en in deze training komt het genuanceerder aan bod: Een ware kunst om langduriger te beoefenen. Naast zes trainingsdagen zijn er vier padbegeleidingsdagen. Tijdens een padbegeleidingsdag breng je een persoonlijke situatie uit je dagelijks leven in en word je begeleid in het leren toepassen van de geleerde vaardigheden. Zo kun je passende antwoorden kan vinden op je vraagstukken vanuit de helderheid en liefde van jouw wezensaard.

Deze training is toegankelijk voor iedereen die de cursus Gezonde Zelfliefde of het eerste jaar van de Zijnstraining heeft gevolgd.

€1195,00

Cursus Gezonde Zelfliefde – Amsterdam

Spiritueel Centrum De Roos - Amsterdam Pieter Cornelisz Hooftstraat 183, Amsterdam

Op 15 november 2022 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Juliette Bonarius in Amsterdam. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!

€423