fbpx

Evenementen

Cursussen, Kennismakings Workshops, Lezingen & Webinars

Cursus Gezonde Zelfliefde – Almere

Zicht op Zijn - Almere Gaudilaan 37, Almere, Nederland

Op zondag 22 oktober 2023 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Eefje van Vliet in Almere. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Brasschaat

Zwemdoklei - Brasschaat Zwemdoklei 5, Brasschaat, Antwerpen, België

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Gezonde Zelfliefde. Daarnaast zal je meer horen over Zijnsoriëntatie. Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Gezonde Zelfliefde en Zijnsoriëntatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop.

€15

Cursus Gezonde Zelfliefde – Amsterdam

Bilderdijkkade - Amsterdam Bilderdijkkade 26 IV, Amsterdam, Nederland

Op dinsdag 9 januari 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Jeroen de Bruin in Amsterdam. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Cursus Gezonde Zelfliefde – Brasschaat

Zwemdoklei - Brasschaat Zwemdoklei 5, Brasschaat, Antwerpen, België

Op zaterdag 13 januari 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Els Van Ginneken in Brasschaat. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Cursus Gezonde Zelfliefde – Nijmegen

Dominicanenstraat - Nijmegen Dominicanenstraat 6, Nijmegen, Nederland

Op woensdag 24 januari 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Jacqueline Vader in Nijmegen. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Cursus Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Doelenstraat - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht, Nederland

Op woensdag 24 januari 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Juliëtte Bonarius in Utrecht. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Cursus Gezonde Zelfliefde – Breda

Nassaustraat - Breda Nassaustraat 2, Breda, Nederland

Op 2 februari 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Ronald van der Lee in Breda. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Training Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht, Nederland

Op zaterdag 3 februari 2024 start de training Gezonde Zelfliefde bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. Deze training is net als de cursus Gezonde Zelfliefde gestoeld op het boek Gezonde Zelfliefde van Hans Knibbe. Veel van wat je hebt geleerd en beoefend in de cursus komt terug, maar nu aangevuld met inzichten en oefeningen die een verdieping en verrijking zijn voor je beoefening van Gezonde Zelfliefde.

Cursus Gezonde Zelfliefde – Utrecht

Nicolaasklooster-Tuinkamers - Utrecht Doelenstraat 28A, Utrecht, Nederland

Op 5 maart 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Liesbeth van der Heide in Utrecht. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Cursus Gezonde Zelfliefde – Bilthoven

Centrum de Linde Bilthoven Jachtlaan 15, Bilthoven

Op 6 maart 2024 start de cursus Gezonde Zelfliefde bij Marlies Roosendaal in Bilthoven. Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze. Je bent van harte welkom!