fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde – Utrecht

1 oktober | 13:30 - 16:00

Op 1 oktober 2022 geeft Liesbeth van der Heide een Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde in Utrecht. Je bent van harte welkom om eraan deel te nemen, met of zonder ervaring in meditatie!

De cursus Gezonde Zelfliefde is een cursus van acht dagdelen. Voor mensen tussen de 20 en 30 jaar die op meditatieve wijze het verschil willen leren kennen tussen gezonde en neurotische zelfliefde en tevens kennis willen maken met de Zijnsgeoriënteerde visie en werkwijze.

Gezonde Zelfliefde omvat verschillende meditatievormen, visualisaties en beoefeningen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend. Gezonde Zelfliefde is een belangrijke basis van het Zijnsgeoriënteerde pad van Levenskunst. Het is liefde voor jezelf op een gezonde, niet-neurotische manier.

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Gezonde Zelfliefde. Daarnaast zal Liesbeth van der Heide vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Gezonde Zelfliefde voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 1 oktober. Je bent van harte welkom!

Vergoeding
Particulier: €15,- incl. btw

Liesbeth van der Heide is een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de School voor Zijnsoriëntatie en lid is van de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
http://www.dewakkerkusser.nl/kennismakingsworkshop-zijnsorientatie/

Leraar

Liesbeth van der Heide
Telefoon:
06 - 24 22 02 90
E-mail:
liesbeth@dewakkerkusser.nl
Bekijk de site van Leraar

Overige informatie

Dag van de bijeenkomsten
zaterdag
Soort bijeenkomsten
Op locatie

Locatie

Nicolaasklooster-Tuinkamers – Utrecht
Doelenstraat 28A
Utrecht, 3512 XJ Nederland
+ Google Maps